Hubertus Gold Junior Czysty Kurczak z kartoflami, marchwią i olejem szafranowym (Huhn pur mit Kartoffeln und Karotten) Zobacz większe

Hubertus Gold Junior Czysty Kurczak z kartoflami, marchwią i olejem szafranowym (Huhn pur mit Kartoffeln und Karotten)

Nowy

Karma wyprodukowana ze zdrowego i ekologicznego miesą drobiowego min 60%, bogatego w witaminy i minerały gwarantuje prawidłowy rozwój szczeniąt a poprzez dodatek oleju szafranowego wzbogaca karmę niezbędnymi kwasami tłuszczowymi, które idealnie wpływają na siersc i skórę młodych psów.

Więcej szczegółów

W magazynie.

6,49 zł

Opis

Waga i wielkość psaJunior (od 8 tyg. do 2 lat)

Więcej informacji

Karma wyprodukowana ze zdrowego i ekologicznego miesą drobiowego min 60%, bogatego w witaminy i minerały gwarantuje prawidłowy rozwój szczeniąt a poprzez dodatek oleju szafranowego wzbogaca karmę niezbędnymi kwasami tłuszczowymi, które idealnie wpływają na siersc i skórę młodych psów. Karma Pełnoporcjowa

Skład:

64% kurczaka (serca, mięso, wątroba, żołądki, szyjki), 28,8% bulion z kurczaka 3% ziemniaki, 3% marchew , 1% minerałów, 0,2% olej lniany

Skład analityczny:

Białka 11,5%, zawartość tłuszczu 7,9%, Popiół 2,5%, Włókno surowe 0,5%, wilgotnośc 75%

Dodatki żywieniowe na kg:

Witaminy D3, 200 IU, cynku w postaci siarczanu cynkowego (monohydrat), 15 mg, mangan w postaci siarczanu manganu (monohydrat) 3 mg, 0,75 mg jodu jodek wapnia

Opinie

Napisz opinię

Hubertus Gold Junior Czysty Kurczak z kartoflami, marchwią i olejem szafranowym (Huhn pur mit Kartoffeln und Karotten)

Hubertus Gold Junior Czysty Kurczak z kartoflami, marchwią i olejem szafranowym (Huhn pur mit Kartoffeln und Karotten)

Karma wyprodukowana ze zdrowego i ekologicznego miesą drobiowego min 60%, bogatego w witaminy i minerały gwarantuje prawidłowy rozwój szczeniąt a poprzez dodatek oleju szafranowego wzbogaca karmę niezbędnymi kwasami tłuszczowymi, które idealnie wpływają na siersc i skórę młodych psów.

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

9 Inne produkty w tej samej kategorii: